Modele unghii false de copii

spre poate rusinea Altora Sint manichiurista de 14 Ani si nu m-au Atras unghiile faux niciodata deoarece Sint doar dragute Estetic, recunosc Dar in Realitate Sint un dezastru unghiei Naturale. Si ca sa nu ne mai ascundem dupa deget nu o sa putem Purta toata viata unhii false PT simplu fapt ca ca avem bàturi sau ca avem o unghie mai Poutine Frumoasa,, considérez ca naturaletea imbunatatita este mult mai recomandata chiar si de catre Medici ,,,, dans concluzie optez PT unghiile Naturale IMI plac unghile false. dar sunt periculoase. ITI Poti Rupe unghile Tale Naturale. ELE est Frumoase cum is. dar sunt periculoase. cred ca o dat in viata miam pus unghi false. dar cand mi Leam scos ma durut unghia MEA naturala. te dehidratezi punanduti unghi false Mihaela, Roxana aveti dreptate, daca sunt aplicate de o profesionista nu sunt probleme. Sunt coafeza si Lucrezia toata ziua cu mainile. De 2 Ani AM, si cu tipsuri si DIN Acril. Acum am constructie DIN gel si unghiile sunt perfecte. Singura data cand am h.

o problema a fost cand manichiurista (SLAB calificata) a pilit mai mult decat trebuie. Este intradevar un accesoriu Poutine Cam scump. Trebuie mentionat ca unghiile false NU trebuiesc puse la persoane Care au probleme cu Sanatatea unghiilor. Care mai de soins ISI da cu presupusul. PANA si Lacul de Unghii afecteaza unghia, nu s-a inventat Inca produse bio DIN Gama asta, Dar mintiti-va in continuare. Degeaba va bateti cu pumnii in piept. Unghiile tehnice Arata altfel decat o manichiura Clasica. Vin si cu argumente: toate unghiile au aceeasi forma + Marime vs Unghii Naturale: una mai SCURTA, una mai lunga, una mai rotunjita; durata manichiurii tehnice max 2-3 ore o Data la 3-4 SAPT vs durata manichiurii clasice 1-2 Ore de 2-3 ori PE saptamana. manichiura nivelata, stralucitoare, ingrijita vs Oja in damburi, denivelari, lac Sarit, pierderea luciului. = > in concluzie: o manichiura ingrijita tot timpul sau ascunde-TI mainile tot timpul. Si unghiile false, ca si Celelalte artificii (Gene false, extensii etc) sunt découratoare. ASA ca ira, mai bine invatati sa aveti grija de frumusetea voastra naturala, si sa nu mai apelati la asemenea falsuri, pentru a Arata “mai bine”; nu merita pentru nimic in lume sa ajungeti la 30 si ceva de Ani si sa va dati seama ca nu mai puteti Arata Cat de cat bine Dec à cu foarte mult machiaj, Unghii false etc.

sau nenumarate tratamente de infrumusetare. Eu cred ca manichiura e Cartea de vizita a unei femei. Unghiile mele de exemplu nu cresc, iar daca se intampla sa creasca 2 cm se exfoliaza, ASA ca de 2 Ani IMI Pun Unghii faux cu gel si tipsuri… le Tin CAM 3 Luni (timp in care MERG la intrétinere DIN 2 in 2 saptamani) si o luna FAC pauza, pentru a se regenres ALE Mele, le DAU cu déjeuné de intarire, hidratare, etc, dupa Care IMI aplic IAR… Si sunt foarte multumita.

Be Sociable, Share!

Leave a comment

Comments are closed.